Nu händer det!

För ett tag sedan gick vi ut med blanketter till er angående uppförande av nya tvättstugor på mark. Vi måste tyvärr meddela att tvättstugeprojektet uteblir då mer än hälften av hyresgästerna tackat nej till detta.

Hyresgästerna som har beställt säkerhetsdörrar och/ eller balkonglås kommer snart att få se sina dörrar och lås monterade. Dörrleverantören kommer preliminärt att sätta igång arbetet under vecka 49. Leverantören kommer att ta kontakt med er för tidsbokning.

Vid årsskiftet kommer även att inledas takrenoveringen som består av takomläggning och tilläggsisolering. Arbetet beräknas att pågå i cirka ett år. Alla tak kommer inte att renoveras samtidigt. Det här är en vanlig underhållsåtgärd.

Innan årsskiftet kommer fyra vakanta lägenheter börja renoveras: 214,215,318 och 2508. Renoveringen kan medföra vissa störningar för grannar under dagtid. Vi gör vårt bästa för att minimera dessa och ber om ditt tålamod.

Om du har frågor kring projektet kontakta oss på akershus@planor.se. Vi uppdaterar löpande hemsidan www.akershus.nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *